ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Στην ADM συνδυάζουμε πολυετή εμπειρία με μια ειδική ομάδα μηχανικών για να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης που πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Σας ενημερώνουμε ότι η εγκατάσταση των συστημάτων πυροπροστασίας είναι εργασία που εκτελείται μόνο από μηχανικό με απαίτηση της σφραγίδας του όπως όλα τα δομικά έργα. Δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση ή η συντήρηση συστημάτων πυροπροστασίας από εμπόρους ή τεχνίτες.

Η ADM είναι μια Τεχνική εταιρεία, με ΑΡ. ΤΕΕ 18936, απαρτιζόμενη από μηχανικούς με εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο αυτό, πιστοποιημένη στην εγκατάσταση συστημάτων πυροπροστασίας με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΛΟΤ -ISO9001:2015 από τον ελεγκτικό φορέα ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.

 

Θα μπορούσατε να έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό πυροπροστασίας, αλλά εάν δεν έχει εγκατασταθεί επαγγελματικά και σωστά, θα σπαταλήσετε τα χρήματά σας. Οι μηχανικοί μας έχουν ολοκληρώσει εκατοντάδες εγκαταστάσεις συστημάτων πυρασφάλειας με την πάροδο των ετών, έτσι γνωρίζουν ακριβώς τι λειτουργεί και τι όχι. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα συστήματα πυροπροστασίας της επιχείρησής σας, θα σας παρέχουμε ειλικρινείς και αμερόληπτες συμβουλές και υπηρεσίες για να βεβαιωθούμε και εμείς και εσείς ότι η επιχείρησή σας προστατεύεται όπως πρέπει.

 

Κάθε πελάτης λαμβάνει δωρεάν υπολογισμούς και προσφορά για την εγκατάσταση των συστημάτων πυροπροστασίας της επιχείρησής του, χωρίς υποχρέωση, ανεξάρτητα από την εργασία που χρειάζεται. Αφού συζητήσουμε μαζί σας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας οι εξαιρετικά έμπειροι μηχανικοί μας θα εγκαταστήσουν τον νέο σας σύστημα πυρανίχνευσης, ανίχνευσης αερίων ή κατάσβεσης, γρήγορα και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι θα ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις αυστηρών οικοδομικών κανονισμών.

 

Η ποιοτική εγκατάσταση είναι το ένα μέρος της ιστορίας η οποία σε συνδυασμό με την ποιότητα το κορυφαίων υλικών που χρησιμοποιούμε κάνει την εταιρεία μας μια από τις ποιο ανταγωνιστικές και κατάλληλα καταρτισμένες στο χώρο της πυροπροστασίας. Ως μία εταιρεία από τις κορυφαίες στην πρόληψη και την ασφάλεια έναντι της πυρκαγιάς σε όλη την Ελλάδα, έχουμε πρόσβαση στα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα ώστε να είστε βέβαιοι ότι δεν λαμβάνετε μόνο υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και τον εξοπλισμό του αντίστοιχου επιπέδου.

Ειδικός σχεδιασμός

Τα συστήματα πυροπροστασίας μπορούν να προσαρμοστούν ειδικά στις ανάγκες σας. Προσαρμόζουμε το σχεδιασμό και εγκαθιστούμε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων πρόληψης πυρκαγιάς για μια σειρά διαφορετικών αναγκών και εφαρμογών διαθέτοντας μια ομάδα από έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς έτοιμους για προκλήσεις.

Εκτός των υπηρεσιών εγκατάστασης παρέχουμε επίσης ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των συστημάτων πυροπροστασίας σας όλο το χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα Συντήρηση.